7 Ağustos 2011 Pazar

Şampiyon Bayanlarımız; Bursa Sağlık Gücü Spor

Bursa Sağlık Gücü Spor Kulübü'nü tanıyalım; 2005 yılı itibari ile Turgay Balyimez tarafından kurulup 2006 yılında müsabakalarına start veren Sağlık Gücü Gençlik Ve Spor Klübü,  sporun; kayak, basketbol, taekwando, atletizm dallarındada faaliyetlerini sürdürmektedir. Milli başarılara da imza atarak, disiplinli bir kulüp olma başarısını devam ettirmektedir.



Bayan futboluyla da kendinden oldukça söz ettiren Sağlık Gücü Spor Kulübü, Bursa'nın tek bayan futbol takımı olma ünvanını elinde bulundurmaktadır.


Bursa Sağlıkgücü Gençlikspor, Kocaeli Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda oynanan maçta İzmit Belediyespor'u 3-1 yenerek, ligi 47 puanla Çamlıcaspor'un önünde birinci sırada tamamladı.  Bu sonuçla Bursa Sağlıkgücü Gençlikspor, Kadınlar 2. Ligi 2010-2011 sezonu şampiyonu oldu.

Karşılaşmada Bursa Sağlıkgücü Gençlikspor'un gollerini Burçin Erseçal, Kübra Gülenay ve İpek Baştürk atarken, İzmit Belediyespor'un tek golünü Tuğba Babacan kaydetti.

KADINLAR 1.LİGİ' NE HOŞGELDİN SAĞLIK GÜCÜ GENÇLİK SPOR!


Burcu Düner;
O Bursa şehrine bir ilki yaşattı. Dünya Kupası Eleme müsabakalrında A Milli formayı giyen ilk bayan futbolcumuz olarak Bursa Futbol Tarihi'ne ismini altın harflerle yazdırdı.
TEBRİKLER BURCU!




Milli formayı giyen Bursa Sağlık Gücü Bayan Spor Kulübü futbolcularımız:

Kübra Gülenay A MİLLİ DÜNYA KUPASI GRUP MÜSABAKASI KAMPI
Burcu Düner A MİLLİ DÜNYA KUPASI GRUP MÜSABAKASI KAMPI 
Ecem Eren u/19
Gökçem Elmira Can u/19,u/17
İpek Baştürk u/17
Fatma Gülen u/15
Tuba Dilek u/15
Dilan Toprak u/17 
Yeşim Doğangün u/17


Şimdi görev bizlere düşüyor.
2011-2012 sezonunda Türkiye Kadınlar 1.Ligi 'nde mücadele edecek olan bu kızlarımızı Bursa şehri olarak yalnız bırakmayalım. Tribünlerde yerimizi alarak onlara desteğimizi verelim.


Çünkü Biz Bursalıyız, çünkü Bizler Teksaslıyız!.. 
Biz Şehrimizin hem uşağı, hem aşığıyız.


İNADINA TEKSAS!

0 yorum:

Yorum Gönder

TeksasTV

 
Powered by Blogger