12 Ağustos 2014 Salı

Şenol Güneş "Bursaspor bu olmamalı.."



Slovenya’daki kampta yaşanan konaklama sıkıntısıyla ilgili dert yanan deneyimli çalıştırıcı, “Bursaspor çok büyük bir kulüp ancak böyle bir sorunla karşılaşmak büyüklüğüne yakışmıyor” dedi. Güneş sıkıntılar giderilmezse organizasyon firmasıyla ilgili haklarını hukuksal yollardan arayacaklarını kaydetti. Yeşil Beyazlılar’ın maç programı yaşanan krizle değişme tehlikesiyle karşı karşıya.

Bursaspor’un Slovenya kampındaki sıkıntılar bitmek bilmiyor. Daha önce 7-12 Ağustos tarihleri arasında Ptuj kasabasında, 12-22 Ağustos tarihleri arasında da Bled kentinde konaklayacağı açıklanan Yeşil Beyazlı kafilenin akıbeti ne olacak belli değil. Organizasyon firması, takımın Bled’de konaklayacağı otelle ilgili rezervasyonda çıkan problemi teknik direktör Şenol Güneş’e iletince kriz içinden çıkılmaz bir durum aldı. Otelde yaklaşık 40 odayı kapatan Yeşil Beyazlılar’da Bled’deki otelin 15-16 Ağustos tarihlerinde dolu olduğunu öğrenince teknik direktör Şenol Güneş adeta küplere bindi. Krize hazırlık maçlarını oynanılacak sahaların yaklaşık 200 kilometre uzaklıkta olması eklenince sıcak havanın etkisindeki Slovenya’da buz gibi bir hava esti.

İŞİ GÜCÜ BIRAKTIK
Teknik direktör Şenol Güneş, gazetecilerle yaptığı sohbette konuyla ilgili duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Güneş, “Bursaspor bu olmamalı” diye başladığı sözlerini şu kelimelerle sürdürdü: “Havaalanında durumu fark ettim. Bursaspor bu olmamalı. Çok büyük bir kulüp ancak küçük sıkıntılar büyüklüğünün önüne geçiyor. Bir iki telefonla halledebileceğimiz işler burada olmuyor. Biz şimdi teknik, taktik anlamda işi gücü bıraktık, kamp yeriyle ilgili çalışıyoruz. Gerekirse organizasyon firması karşısında hukuksal yollardan hakkımızı ararız. Bunca yıllık teknik direktörüm böyle bir olayla karşılaşmadım.  Bundan sonra hangi sahada çalışacağımız, hangi otelde konaklayacağımız belli değil. Biz sözleşmeyi imzalarken organizasyon firması bu sıkıntılardan bahsetmemişti”.

Malzemeler bile açılamadı 
Şenol Güneş’in bıçak gibi sözleri yaşadığı sıkıntıyı gözler önüne sererken, takımın malzemelerinin büyük bir kısmının konaklamada yaşanan belirsizlikten dolayı ambalajlarından çıkarılmadığı ve bu nedenle futbolcuların antrenman malzemelerinin büyük bir bölümünü kullanamadıkları ifade edildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

TeksasTV

 
Powered by Blogger